Wij zijn Johan en Daniela Roeland. Met onze drie kinderen wonen wij aan het Kortgerecht in Schoonrewoerd. Wij willen graag een gastvrij gezin zijn voor de mensen om ons heen.

Daniela is al jaren betrokken bij de ondersteuning aan mensen met een zorgvraag. Zij is opgeleid als maatschappelijk werkende en heeft gewerkt binnen de jeugdzorg. Daniela werkte tevens als coördinerend begeleider van gezinshuizen en als cliëntconsulent kindzorg bij Syndion. Sinds februari 2014 is zij kwaliteitsmedewerker bij een organisatie die zich richt op de (mede)zeggenschap van mensen met een beperking.

Johan is docent aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.  Hij heeft onderzoek gedaan naar zingeving bij jongeren. Johan heeft passie voor jonge mensen met een leervraag.

Schoonrewoerd heeft alle basisvoorzieningen (winkels, huisarts, etc.) en goede openbaar vervoer verbindingen naar o.a. Utrecht en Gorinchem. Ons huis ligt aan de rand van het dorp, nog net binnen de bebouwde kom. Het voorste gedeelte van ons huis is het woontrainingsdeel. Daar kunnen 3 personen wonen. Zij hebben elk hun eigen slaapkamer. Samen maken zij gebruik van een badkamer en een woonkeuken. In het achterste gedeelte van het huis wonen wij met onze kinderen. Daar is ook een ruime woonkamer en keuken waar we regelmatig met elkaar eten.